Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Avea schizofrenie, nu lua tratamentul”. Ce spun vecinii părinților care au fost înjunghiați de fiul lor, în Cluj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene de coșmar s-au petrecut marți într-un apartament din Cluj-Napoca. Un bărbat, cu probleme psihice, spun vecinii, și-a atacat părinții cu un cuțit. Cel mai grav a fost rănită femeia. Vecinii au sunat la 112, alarmați de țipetele de ajutor.

Era în jur de două la amiază când, alarmați de țipetele celor doi soți, vecinii au sunat la 112. Mai multe echipaje medicale au ajuns la blocul din cartierul Mărăști, unde s-a petrecut nenorocirea.

Imagini au fost surprinse pe scara blocului, unde medicii încercau să salveze una dintre victime. Ambii soți - în vârstă de 69, respectiv 71 de ani -, au fost dusi de urgență la spital. Femeia, în stare critică, a fost resuscitată și a intrat direct în sala de operație. Bărbatul e în stare stabilă.

La spital a ajuns și fiul lor, de 39 de ani, care s-a rănit după ce și-a agresat părinții și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Femeie: „Suferea de schizofrenie și nu lua tratamentul... Am auzit mai multe scandaluri, n-au fost bătăi, certuri mai multe”.

Intervenția unei vecine, fostă sportivă de performanță, este posibil să le fi salvat viața celor doi. L-ar fi imobilizat pe tânăr, spun vecinii, până la sosirea poliției.

Femeie: „Îi cunosc, nu era agresiv, dar din cauza bolii pe care o avea, probabil că asta i-a declanșat”.

Femeie: „Părinții nu ziceau rău de el, dar știam că trebuia să ia ceva medicamente că ziceau că e bolnav. Vai, dar eu vă spun că nu am mai avut puteri să ajung până acasă când am auzit”.

Bărbat: „Mă duc la nevastă-mea în cameră și zic tu, ăia sunt nașii”.

Procurorii fac cercetări în acest caz pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult