Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul tragediei din Popești-Leordeni. Nicoleta a murit cu tortul în mână, când împlinea 56 de ani, ucisă de un șofer drogat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șoferul băut și drogat care a provocat o tragedie în Popești-Leordeni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  

Sâmbătă s-a urcat la volan, însă nu a mai stăpânit mașina și a intrat în plin în două femei. Pe una dintre ele a omorât-o chiar de ziua ei. În loc de petrecere rudele se pregătesc acum de înmormântare.

Atenție, urmează scene cu un puternic impact emoțional!

Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Se vede cum individul a pierdut controlul volanului și a intrat în două mașini parcate în fața unei porți. Acolo se afla și Nicoleta, femeia care a murit de ziua ei.

Vecină: „De pe trotuar a luat-o. Era săraca cu tortul în mână, i-l adusese și atunci a luat-o și a spulberat-o între două mașini”.

Citește și
accident timis
Un biciclist care trăgea după el un cărucior a fost lovit de un motociclist, în Timiș. Momentul a fost filmat

Bărbatul a lovit în total cinci autoturisme. Potrivit polițiștilor, etilotestul a arătat că avea alcoolemie de 1,12 per litru în aerul expirat. Mai mult decât atât, aparatul drug-test a indicat că ar fi consumat și substanțe interzise.

Femeie: „Cred că a avut viteză mare, că era beat, drogat, plângea jos lângă mașină după ce a făcut fapta”.

Vecinii spun că individul ar fi vrut să plece de la fața locului, însă a fost ținut acolo de martori.

Bărbat, rudă cu victima: „Nu făcea decât atât „am băut mult, am băut mult”. Păi ce cauți la volan dacă ai băut? Nășica Nicoleta era și cu tortul, doar ce-l primise. Urma să-și serbeze ziua. A prins-o între mașinile alea două și n-a avut nici o șansă”.

Ulterior șoferul s-a plâns polițiștilor că ar fi fost lovit de vecinii victimelor.

Nicoleta, femeia care și-a pierdut viața, împlinea 56 de ani și ieșise la poartă să primească un tort. Ea își aștepta rudele acasă pentru a sărbători împreună.

Vecin: „Era o fată excepțională. Am înțeles că unul dintre băieți plecase deja în Anglia și s-a întors să o aniverseze pe mami”.

Femeia care i-a adus Nicoletei tortul a fost ranită ușor și externată între timp.

Șoferul rsponsabil a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile.

Procurorii așteaptă și rezultatele de sânge în cazul bărbatului care a provocat tragedia, întrucât acesta a picat testul anti-drog. Dacă a fost vorba despre medicamente sau substanțe interzise, adică droguri, rămâne să stabilească medicii legiști. Deocamdată bărbatul se află în arest și așteaptă să fie trimis în judecată pentru o listă lunga de acuzații: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult