Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„A luat-o în plin”. Cum s-a produs accidentul în care două femei din Drobeta-Turnu Severin, mamă și fiică, au murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două femei din Drobeta-Turnu Severin, mamă și fiică, și-au pierdut, sâmbătă, viața, într-un accident rutier.  

Se pare că mama de 46 de ani, care se afla la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar apoi a ajuns pe contrasens, unde a fost lovită de un camion.

Din păcate, echipajele de descarcerare le-au scos pe amândouă fără suflare din caroseria distrusă.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Recea din Mehedinți. Un martor povestește cum mașina în care se aflau femeia și fiica ei, de doar 20 de ani, a ajuns sub camionul care venea din sens opus.

Martor: „A lovit capul de pod, a intrat pe contrasens, nu a putut s-o evite și a luat-o în plin, asta este, s-a întâmplat. Se văd urme, uitați”.

Citește și
ambulanta
INFOTRAFIC: Două femei, mamă și fiică, au murit în urma unui accident între o maşină şi un TIR, pe DN56A

Ionelia Bobârsc, Poliția Rutieră Mehedinți: „Din primele cercetări se constată că autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule”.

Impactul a fost atât de violent încât echipajele de descarcerare nu au mai putut decât să scoată din epava mașinii două trupuri zdrobite, neînsuflețite.

Adrian Uică, ISU Mehedinți: „Fetița care a fost pe partea dreaptă a fost prinsă între fiarele autoturismului și a fost foarte greu de descarcerat”.

Grazela Spătaru, asistent medical Ambulanța Mehedinți: „Decedate amândouă, fără funcții vitale, cu leziuni incompatibile cu viața”. Pe parcursul cercetărilor la fața locului, circulația rutieră a fost oprită, iar pe șosea s-au format lungi cozi de camioane și autoturisme.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult