Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea rea va cuprinde toată România. Temperaturile minime vor ajunge chiar și la minus 20 de grade Celsius

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se anunță o săptămână cu vreme rea și nopți geroase în toată țara. Un val de frig va acoperi toate regiunile și va aduce minime de până la minus 20 de grade Celsius.

Aproape jumătate de țară se află până mâine sub cod galben de viscol și ninsori. Totodată vântul prinde putere și amplifică senzația de frig.

La altitudini mari, în special, în zona Carpaților Orientali și Meridionali va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea foarte mult. Va ninge, spun meteorologii și în jumătatea de sud a Moldovei, jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea. Vântul puternic viscolește ninsoarea, așa că mare atenție dacă porniți la drum.

În plus, pe lângă aceste coduri de viscol, toată țara va fi acoperită de un val de frig, care va dura până vineri, 10 februarie. Se anunță temperaturi negative aproape peste tot, iar noaptea se lasă gerul în multe zone, în special în regiunile intracarpatice. Temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -14 și -4 grade, izolat mai scăzute până spre -20...-18 grade Celsius.

Astfel de temperaturi vor fi resimțite în estul Transilvaniei.

Vântul va bate cu putere în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei.

Puteți vedea AICI harta interactivă a calității aerului din România, în timp real. Nivelul de poluare din zona în care locuiești se află la doar un click distanță. Funcția este disponibilă pe stirileprotv.ro cu ajutorul platformei Airly.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult