Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 19 martie. Temperaturi în creştere aproape peste tot. Doar în est şi în sud-est se adună norii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de duminică ne-aduce vreme frumoasă şi temperaturi în creştere aproape peste tot. Doar în est şi în sud-est se adună norii şi s-ar putea să plouă slab, iar vântul bate mai tare în zonele înalte de munte.

Maximele pornesc de la 10...11 grade pe litoral şi ajung la 16...17 grade în vestul României.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme schimbătoare, cu înnorări şi, poate, 2...3 stropi de ploaie. Se mai încălzeşte faţă de ziua trecută, iar maximele ajung la 13 grade.

Temperaturile cresc şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, pe unde se vor înregistra 15 grade. Norii se înmulţesc şi e posibil să picure trecător, dar cerul se degajează la apropierea serii.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina vor fi perioade însorite, dar din când în când se înnorează şi s-ar putea să vină şi o ploaie slabă, de scurtă durată. Şi pe-aici se face mai cald decât ieri, când s-au înregistrat 8...9 grade. Astăzi maximele ajung la 14 grade.

Citește și
termometru
Vremea azi, 17 martie. Temperaturile încep să crească. Sunt anunțate ploi în ținuturile sudice

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş norii apar sporadic şi nu vorbim deloc despre ploi. Amiaza ne-aduce atmosferă plăcută şi va fi puţin mai cald decât ieri. În Maramureş se vor înregistra 14...15 grade.

Se mai încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte zone, ajung la 16, chiar 17 grade în sudul Banatului, pe la Reşita. Dimineaţa sunt ceva condiţii de ceaţă, dar apoi atmosfera se menţine însorită toată ziua.

Soare şi vreme bună găsim şi în Transilvania. Acum, dimineaţă este cam frig, mai ales în depresiuni. Soarele încălzeşte rapid atmosfera şi, după prânz, maximele ajung la 15 grade, pe la Sfântu Gheorghe. La noapte se răceşte din nou şi temperaturile coboară până la miunus 5 grade în zona Miercurea Ciuc.

În Oltenia se anunţă o zi plăcută, cu soare, câţiva nori şi vânt domol. Se mai încălzeşte faţă de sâmbătă. Maximele ajung la 14 grade, însă la noapte temperaturile coboară până aproape de pragul îngheţului.

Cam la fel va fi vremea şi în ţinuturile sudice: soarele străluceşte pe tot parcursul zilei, vântul adie plăcut şi se face puţin mai cald decât ieri. Maximele ajung la 15 grade, pe la Ploieşti.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti norii se risipesc treptat, aşa că la amiază avem soare şi vreme bună. Vântul adie plăcut şi se încălzeşte uşor. După prânz se ating 14 grade, iar la noapte temperatura coboară până la 3 grade.

Vremea la Munte  

La munte avem atmosferă însorită, un vânt mai insistent la altitudini mari şi temperaturi în creştere faţă de sâmbătă. Dimineaţa s-ar putea să fie ceaţă pe vai şi în depresiuni, iar la noapte apar ceva înnorări în masivele vestice.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult