Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vreme perfectă la mare. Turiștii au luat cu asalt plajele încă de la primele ore ale dimineții

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prima zi de weekend pe litoral a însemnat multă forfotă pe plajele din Mamaia, unde turiștii au ajuns în număr mare pentru un sejur complet de o săptămână sau macar până duminică.

Oamenii se bucură de apă, dar încep să se sperie de prețuri. Pe o plajă din Mamaia, șezlongurile au început să se ocupe de la primele ore.

Câțiva prieteni s-au organizat de vineri pentru o escapadă la malul mării. Deși drumul a fost aglomerat, când au ajuns tinerii s-au răcorit cu o baie bună.

Bărbat: „Sincer acum vorbeam să luăm o cazare pentru o noapte și am văzut că este ok, și vremea este frumoasă, și poate să stăm și mâine să vedem ce este prin zonă.”

Apa mării a avut sâmbătă 23 de grade, iar în aer au fost 28. În aceste condiții berea este apreciată de mulți doar că prețurile nu-i încântă pe toți, în schimb administratorii de plaje sunt mulțumiți.

Citește și
plaja salvamar
Nu a respectat avertismentul salvamarilor și a murit înecat. Cadavrul unui turist român, recuperat de pe o plajă din Lefkada

Răzvan Chițan, operator plajă: „E o zi de vară în adevăratul sens al cuvântului, plaja e plină, coadă la bar, e tot ce ne-am dorit până acum.”

Vremea frumoasă și prețurile încă accesibile au atras mulți turiști pe litoral în acest weekend. Operatorii din turism spun că, la momentul de față, gradul de ocupare este de 75 de procente.

Prețurile sunt încă, în unele locuri, cele de început de sezon. Se mai gasesc șezlonguri și cu 30 de lei, iar o bere la draft costă 7-8 lei. O masă de prânz la o terasă, în Mamaia, pentru două persoane, costă în jur de 200 de lei, cu felurile principale și desert.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult