Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vorbește Lumea și La Măruță se întorc din vacanță! Astăzi se dă startul unor noi sezoane pline de distracție și voie bună

Luni, 28 august, telespectatorii PRO TV vor avea parte de multe surprize, momente senzaționale și informații utile.

Noi sezoane din show-urile Vorbește Lumea și La Măruță încep astăzi.

Entuziasmați și plini de energie, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan abia așteaptă reîntâlnirea cu cei de acasă: „Revenim în platou și suntem gata să ne distrăm în emisiune. Vă promitem că ne revedem cu povești noi și faine. Fiți pe fază pentru că vă pregătim foarte multe surprize!”, declară cei trei co-prezentatori.

Voia bună va fi completată de momente distractive și amuzante, informații interesante și rubrici speciale de gătit, nutriție, sport, psihologie și numerologie. De asemenea, Cosmin Seleși, Diana Matei și Taraful Cleante sunt câteva dintre personalitățile care își vor face apariția în platoul Vorbește Lumea săptămâna aceasta.

Tot astăzi, de la ora 15:00, Cătălin se întoarce în casele telespectatorilor cu un nou sezon La Măruță. Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Alina Ceușan, Adelina Pestrițu și Mihai Rait sunt o parte dintre invitații speciali pe care cei de acasă îi vor putea vedea la debutul sezonului cu numărul 16.

Plin de energie, Cătălin Măruță spune: „Luni începe un nou sezon și suntem nerăbdători să ne întâlnim în fiecare zi pentru porția zilnică de energie pozitivă, sfaturi prețioase, multă distracție, dar și concursuri memorabile! Vă mulțumim că ne sunteți alături și că faceți parte din familia La Măruță de aproape 16 ani! Vă așteptăm începând de luni, la aceeași oră și în același loc”.

Nu ratați Vorbește Lumea și La Măruță în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30, respectiv 15:00!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult