Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vocea României 2022. Sezonul 10 a ajuns la etapa LIVE-urilor, iar publicul își poate vota favoriții

Vocea României 2022 a ajuns la etapa LIVE-urile, iar vineri seara, începând cu ora 20.30, publicul poate să își voteze favoriții și va stabili cine vor trece în următoarea fază a competiției.  

Cei 12 concurenți de la Vocea României, sezonul 10, ajunși în această fază a show-ului au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să treacă mai departe. Din acest moment, decizia este doar în mâna publicului!

„În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!", a spus Pavel Bartoș.

Anul acesta, alături de concurenți, pe durata LIVE-urilor de la Vocea României, Iulia Pârlea se va afla în camera „CEC-in”: „Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in” și... nu uitați să votați!”, a spus Iulia Pârlea.

Vineri, scena de la Vocea României va vibra LIVE, iar cei de acasă își pot vota favoriții pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1264 (tarif 0,48 TVA inclus). Emisiunea poate fi urmărită LIVE și pe VOYO.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult