Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două fetițe și părinții lor au murit la o trecere de cale ferată. Femeia însărcinată a crezut că are timp să treacă cu mașina

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dramă teribilă în județul Bacău. Două fetițe și părinții lor au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost izbită de un tren. La volan era mama celor mici, însărcinată în cinci luni.

Femeia a crezut ca poate trece peste calea ferată în siguranță, în ciuda avertismentelor acustice și luminoase din zonă. Autoturismul a fost spulberat însă de o garnitură.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Accidentul s-a produs la ieșirea din halta Orbeni, județul Bacău. În autoturism se afla o întreagă familie - femeia de la volan, de 31 de ani, soțul său- de 34, și cele două fetițe ale lor - de 7 și 10 ani.  

Citește și
Garrowhill Station
Un bărbat a sărit în fața unui tren cu un copil de doi ani în brațe. Cum au reușit să scape cu viață

Mecanicul de locomotivă a văzut cum mașina oprise ca să treacă primul tren. Când s-a apropiat al doilea, mașina ajunsese pe mijlocul liniilor. Femeia a încercat să dea cu spatele, însă nu a mai apucat. Impactul a fost devastator.

Costache Popa, primarul comunei Orbeni: ”E o barieră semaforizată, cu semnale acustice. Nu s-a asigurat, cine știe ce Dumnezeu s-a întâmplat în momentul acela. Au traversat fără să se asigure, se pare că venea dinspre Siret și ieșea către E 85, să meargă acasă”.

Mama avea permis de doar 5 luni și muncise ani de zile în afară ca să-și facă o casă

Mașina a fost aruncată la zeci de metri distanță. Mecanicul locomotivei a sunat la 112. Potrivit reprezentanților CFR, semnalizarea funcționa în momentul trecerii trenului. Mecanicul nu consumase alcool, spun polițiștii.

Ema Tereș, purtător de cuvânt ISU Bacău: ”La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul”.

Mama copiilor avea carnet de conducere de doar cinci luni. Cei doi soți munciseră ani de zile în străinătate, ca să își facă o casă.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult