Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vila din Delta Dunării a lui Miron Mitrea, incendiată într-o reglare de conturi. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu puternic a distrus casa de vacanță, din delta Dunării a fostului ministru al transporturilor, Miron Mitrea. Focul a fost pus intenționat, spun polițiștii care au și reținut un suspect.

Este un fost angajat al lui Miron Mitrea, care a încercat de mai multe ori să dea foc casei de vacanță din localitatea Crișan.

Focul a fost pus de un bărbat de 45 de ani din Constanța. Omul a fost angajatul lui Miron Mitrea.

Avea grijă de casa de vacanță transformată în pensiune, dar, în ultimul an, cei doi s-au certat pentru bani, iar bărbatul l-ar fi amenințat pe Miron Mitrea că îi va da foc la casă.

A încercat de mai multe ori să dea foc vilei

Citește și
Miron Mitrea
Fostul ministru Miron Mitrea, eliberat conditionat de Tribunalul Constanta

A și încercat acest lucru de mai multe ori, dar de fiecare dată angajații pensiunii au reușit să îl oprească.

Însă, ultima dată, nu l-au văzut când a pus foc. La acea oră, în pensiune nu se afla niciun turist și niciun angajat. În casa de vacanță sunt cinci apartamente.

Două ambarcațiuni ale pompierilor de la Crișan au reușit să lichideze flăcările după aproape 4 ore. Suspectul a fost găsit sub influența băuturilor alcoolice. Acum se află în custodia poliției din Tulcea. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Vila din Delta Dunării a fostului ministru și lider PSD Miron Mitrea a fost incendiată de un angajat al politicianului condamnat pentru corupție, pe fondul unui conflict mai vechi între cei doi.  

O casă de vacanță din localitatea Crișan, al cărei co-proprietar este și Miron Mitrea, a fost incendiată marți de un îngrijitor al imobilului, pe fondul unui conflict mai vechi între acesta și fostul lider PSD, scrie Focus Press.

”Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizaţi, marți, 5 septembrie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Crișan, este în desfășurare un incendiu.

În baza sesizării, polițiștii Postului de Poliție Crișan s-au deplasat la locația indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din județul Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activități administrative de către acesta”, a transmis IPJ Tulcea.

Polițiștii efectuează acum cercetări privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, fiind întocmit un dosar de cercetare penală, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor relevante în cauză.

Miron Mitrea s-a retras din politică după ce a fost condamnat pentru corupție

Conform ISU Tulcea, ”pompierii s-au luptat 4 ore cu flăcările. Către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii.

Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.

Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp”.

Potrivit Replica de Constanța, angajatul lui Miron Mitrea și-a recunoscut fapta, spunând că a stropit vila cu benzină, după care i-a dat foc.

Miron Mitrea a fost unul dintre cei mai importanți lideri și miniștrii PSD. S-a retras din politică în 2015, după ce a fost condamnat pentru corupție. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult