Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viituri periculoase în mai multe regiuni. Bolovani uriași au ajuns în casele oamenilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Din cauza ploilor abundente, apele s-au revărsat miercuri seară pe străzi într-o localitate din Iași, iar un cartier din Piatra Neamț a fost acoperit de valuri.

Șuvoaiele au intrat și în case unde au făcut mari stricăciuni, în timp ce oamenii erau evacuați de pompieri și duși la adăpost.

A plouat cu găleata în judeţul Iaşi, iar într-un sat apele au ajuns pe drum. Nici un locuitor nu a fost surprins de viitură, dar un camion a fost luat de şuvoaie.

Şi un cartier din Piatra Neamţ a fost sub ape miercuri seară. 15 persoane, dintre care 3 copii, au fost scoase din apă de pompieri şi duse într-un centru rezidenţial.

Şi vecinii au sărit şi s-au ajutat unii pe alţii.

„Era în casă şi când am văzut apă de un metru afară m-am dus la vecinul, că nu puteam să deschid uşa şi am scos-o pe geam, altfel era moartă, o lua apa la vale”, a spus un bărbat.

Pe lumină se vede dimensiunea dezastrului. Viiturile au adus bolovani de mari dimensiuni până în casele oamenilor, blocând accesul. Peste 100 de gospodării sunt afectate.

Din păcate pericolul n-a trecut. În următoarele ore este cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată ţara.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult