Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vietnamez angajat la o fabrică din Arad, înjunghiat de unul dintre colegi. Victima a refuzat să bea cu agresorul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un cetățean vietnamez, muncitor la o fabrică din Arad, a ajuns la spital înjunghiat.

Cel care l-a rănit este un coleg de muncă, tot din Vietnam, care s-ar fi supărat că bărbatul nu a vrut să stea la un pahar cu el.

Rănitul a fost operat de urgență și a scăpat cu viață, dar va avea nevoie de o lună de îngrijiri.

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, într-un imobil în care sunt cazați 35 de vietnamezi, toți muncitori la o fabrică de vagoane. Victima s-a trezit în cameră cu un coleg care ținea în mână o sticlă de băutură.

Ruxandra Tarcea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad: „Se afla sub influența băuturilor alcoolice și i-a cerut să consume băuturi alcoolice împreună. Persoana vătămată a refuzat, suspectul lovindu-l cu pumnii în zona feței, după care a părăsit camera. După cinci minute, suspectul s-a întors și a lovit victima cu un cuțit în zona abdominală”.

Citește și
Se dublează cota de muncitori străini în România. Ministerul Muncii vizează acoperirea deficitului de 280.000 de angajați
Se dublează cota de muncitori străini în România. Ministerul Muncii vizează acoperirea deficitului de 280.000 de angajați

Colegii rănitului i-au sărit în ajutor, apoi au sunat la 112.

Victima a ajuns la spital cu răni grave

Mircea Mera, director medical Ambulanță Arad: „Prezenta o plagă penetrantă la nivelul hipocondrului stâng. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, acesta a fost transportat și predat la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean”.

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul județean Arad: „Medicii au intervenit chirurgical, iar acum pacientul este conștient și cooperant, stabil, internat pe secția clinică la chirurgie medicală”.

Victima are nevoie de o lună de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut. Proprietarii fabricii au anunțat că vor intensifica verificările în imobilele unde sunt cazați cetățenii străini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult