Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Un pacient cu Covid-19 a distrus tot ce i-a ieșit în cale, într-un spital din Craiova

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul este diagnosticat și cu Covid-19 și urma să fie transferat înapoi la Neuropsihiatrie. A făcut însă o criză și a distrus tot ce i-a ieșit în cale. Era singur în salon.

Secția de Cardiologie arată ca după război. Pe hol erau împrăștiate perne, lenjerii de pat și dispozitive medicale, iar unele piese de mobilier erau distruse.

Bărbatul de 64 de ani a vrut probabil să inunde și băile, așa că a pornit toate robinetele.

Din cauza unor probleme la inimă, pacientul a fost adus de la Neuropsihiatrie la Cardiologie, unde a fost depistat cu COVID-19.

Laurențiu Ivanovici, director, SJU: „Pacientul a fost mutat în sectorul Covid, pentru că starea lui s-a îmbunătățit, s-a solicitat transferul către Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. S-a solicitat la 112 o ambulanță, ea n-a sosit până astăzi, drept urmare, pacientul a făcut o criză în cursul dimineții, a distrus bunuri.” În cele din urmă, bărbatul a fost oprit de paznicii spitalului.

Mihaela Sadoveanu, purt. de cuvânt. IPJ Dolj: „În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de distrugere." Spitalul a depus o plângere pe numele pacientului, iar dosarul va ajunge la Parchet.

Citește și
piranha
Primele blindate Piranha 5 ajung în dotarea Armatei Române. Cât au costat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult