Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Scandal în Mizil. Un polițist și un jandarm au fost agresați de o femeie

Un scandal a izbucnit zilele trecute în centrul orașului Mizil, județul Prahova, după ce o femeie s-a luat la ceartă cu un polițist și un jandarm care i-au atras atenția că a intrat într-un magazin fără să poarte mască, relatează Ziarul Incomod.

Din imagini se vede cum femeia îl îmbrâncește, îl scuipă și îl lovește pe jandarm. În scandal a fost implicat și un bărbat care o însoțea pe tânără - concubinul acesteia, potrivit presei locale. Acesta care l-a îmbrâncit pe polițist.

“În data de 17.08.2020, în jurul orelor 18.30, patrula mixtă de siguranță publică aflată în serviciu pe raza orașului Mizil, în timp ce desfășura activități în contextul COVID-19, a legitimat o femeie care ieșise din incinta unui magazin, fără a purta mască de protecție. În timpul discuțiilor, femeia, încurajată de faptul că în zonă și-a făcut apariția concubinul acesteia, l-a lovit cu palma peste față pe subofițerul jandarm. În incident a intervenit și concubinul agresoarei, care l-a prins în brațe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona feței”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova într-un comunicat.

Cei doi agresori au fost până la urmă imobilizați, moment în care femeia a leșinat, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD.

Citește și
Asistenta
O asistentă din Prahova a murit la câteva zile după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus

Femeia a încercat să fugă din autospeciala SMURD, fiind oprită de polițistul care însoțea ambulanța.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind plasate sub control judiciar, ancheta fiind în derulare, mai precizează jandarmii prahoveni.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi necesară internarea acestuia.

Femeia este acum cercetată în libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult