Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un șofer care făcea drifturi în centrul Ploieștiului lovește o altă mașină cu pasageri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer teribilist a provocat un accident în Ploiești. A facut drifturi în centrul orașului și a lovit un autoturism care venea din sens opus. În loc să oprească, a fugit de la fața locului.

Mai muți martori au privit uluiți momentul în care cele două mașini s-au ciocnit. Deocamdată, polițiștii nu i-au dat de urmă suspectului.

Era miezul nopții când zgomotele au atras privirile trecătorilor aflați în centrul Ploieștiului. Timp de 10 minute, un autoturism de culoare neagră a facut drifturi, spun martorii, apoi a dispărut.

Momentul a fost surprins în imagini și de doi politisti locali care au și sunat la 112 să anunțe incidentul. Șoferul care circula regulamentar a scapat fără rani serioase. Cel care l-a lovit și-a abandonat masina pe o stradă din apropiere. Polițiștii au stabilit că este un tânăr de 28 de ani care a mai avut probleme cu legea.

Laurențiu Drăghici, Poliția Rutieră Ploiești: „Conducătorul auto va fi sanctionat contraventional cu amendă de 870 de lei pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic. Se va reține permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.”

Surse din anchetă spun că șoferul agresiv a mai avut permisul de conducere supendat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. El este cercetat sub control judiciar și pentru trafic de droguri. Acum, s-ar putea alege cu un alt dosar penal.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult