Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Momentul în care hoții fură bolidul de lux al unui om de afaceri din Oradea din curtea casei

Un om de afaceri din Oradea a descoperit luni dimineață că mașina i-a dispărut din fața casei. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care hoții au pătruns în curte și i-au furat autoturismul bărbatului.

Potrivit Bihoreanul, furtul a avut loc între 4 și 5 dimineața, fără ca proprietarii locuinţei să audă ceva. Proprietarul autoturismului Audi a observat că mașina i-a dispărut în momentul în care a vrut să plece la serviciu și a sunat la 112.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care hoții au pătruns în curtea casei și au plecat cu mașina bărbatului. În imagini se vede cum, la un moment dat se aprinde lumina în mașină, iar pe locul șoferului apare un o persoană care cotrobăie prin mașină.

Acesta se îndreaptă apoi spre dispozitivul care acţionează poarta automatizată şi, după ce îl manevrează câteva minute, uşa se deschide, iar de afară intră un alt bărbat, îmbrăcat în haine închise la culoare. Acesta din urmă se urcă la volan, iar complicele său pe scaunul din dreapta şoferului, după care se fac nevăzuți.

Citește și
Ancheta în cazul bărbatului din Prahova, înjunghiat de soție. A fost înjunghiat în somn
Taximetrist găsit mort în maşină, la Iași, după ce a suferit un stop cardiac

Înregistrarea a fost postată de proprietarul maşinii pe Facebook, în speranţa că autorii furtului vor fi recunoscuţi şi prinşi, iar autoturismul recuperat.

"S-a făcut reclamaţie şi se fac cercetări pentru recuperarea pagubei şi prinderea autorilor. Ancheta este desfăşurată de poliţiştii Bioroului furturi de auto din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, potrivit Bihoreanul.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult