Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Bărbatul cu coronavirus din Timişoara aştepta medicii în pragul uşii, fumând o ţigară

Al patrulea român infectat cu coronavirus și-a petrecut noaptea la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, unde este internat într-un salon special.

În cursul zilei de marţi, bărbatul a fost transportat la spital cu izoleta, de către un echipaj SMURD. Acesta a aşteptat paramedicii în pragul uşii, fumând o ţigară.

„Vă rog să stingeți țigara și să ne conformăm” îi spun medicii sosiți să îl preia pe bărbat, potrivit unei înregistrări publicate de Opinia Timișoarei.

Bărbatul s-a întors acum două săptămâni din Italia și a călătorit în același avion cu femeia depistată pozitiv cu COVID-19 zilele trecute.

Toți cei care s-au aflat în zona lor de risc din aeronavă urmează să fie din nou testați.

Citește și
Reuniunile FMI și Băncii Mondiale vor avea loc în format virtual de teama coronavirusului
Reuniunile FMI şi Băncii Mondiale se vor desfăşura în format virtual, de teama coronavirusului

Bărbatul de 47 de ani, confirmat cu virusul COVID-19, era izolat acasă, împreună cu alte patru persoane din familia lui. Primele analize care îi fuseseră făcute acum 12 zile au ieşit negative, dar, aşa cum cer procedurile, autorităţile medicale îl ţineau sub observaţie. În cazul lui, boala a fost dovedită de un alt doilea test.

Potrivit autorităţilor medicale, bărbatul s-a aflat în acelaşi avion cu pacienta de 38 de ani confirmată la sfârşitul săptămânii trecute cu coronavirus.

Amândoi s-au întors din Italia pe 20 februarie cu o cursă WizzAir de la Bergamo la Timişoara. În avion, cel de-al patrulea roman confirmat cu COVID-19 a stat în dreapta femeii - în aşa-numita zonă de risc. Petrimetrul este stabilit la două rânduri distanţa în jurul unei persoane infectate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult