Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Victor Ponta, după incendiul de la Spitalul Județean Ploiești: Unde sunteți, măi, ”Corupția Ucide”?

Fostul premier Victor Ponta a reacționat, joi, după incendiul izbucnit la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă, la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID. Doi bolnavi, bărbaţi cu vârste de 74 şi 75 de ani, au murit carbonizaţi.

În urma tragediei de joi, fostul premier Victor Ponta a transmis un mesaj pe Facebook, prin care se întreba retoric unde este ”Corupția Ucide”.

„Încă o dată – și încă o dată – și nimeni nu este vinovat – nimeni nu răspunde – nimeni nu mai protestează! Unde sunteți, măi, 'Corupția Ucide'? Știu – 'demisia Ponta'”, a scris Victor Ponta, joi dimineață, pe Facebook.

Amintim că Victor Ponta era prim-ministrul României în 2015, atunci când s-a produs tragedia de la Clubul Coltectiv, în urmă căreia și-au pierdut viața 65 de persoane. La scurt timp după acest nefericit eveniment, a apărut comunitatea ”Corupția Ucide” care a cerut demisia lui Victor Ponta, a ministrului Sănătății Nicolae Bănicioiu și a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Citește și
Raed Arafat
Arafat, prima reacție după tragedia de la Spitalul Judeţean Ploieşti. O infirmieră a fost grav rănită

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult