Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viceprimar din Vrancea, membru PNL, strivit de un tractor care s-a răsturnat într-o pantă

Un bărbat de 44 de ani, viceprimar în Vizantea Livezi, județul Vrancea, a murit, marţi seara, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea.

"Pe raza comunei Vizantea, un tractor care circula pe un teren viran în pantă s-a răsturnat. Bărbatul care îl conducea a fost rănit de utilajul care s-ar fi răsturnat peste acesta, fiind resuscitat de către personalul medical. Din păcate, victima, în vârsta de 44 ani a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, bărbatul decedat este viceprimarul comunei Vizantea Livezi.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul. În cauză a fost întocmit dosar penal.

PNL Vrancea, mesaj de condoleanțe

 

Citește și
Tânăr dezbrăcat, desculț și cu un cuțit la brâu, filmat într-un mall din Craiova
Tânăr dezbrăcat, desculț și cu un cuțit la brâu, filmat într-un mall din Craiova. Reacția poliției

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a confirmat, marți seară, decesul viceprimarului din Vizantea-Livezi, Emil Găman, transmițând un mesaj de condoleanțe.

"Partidul Național Liberal Filiala Vrancea anunță cu mare regret trecerea la cele veșnice a colegului viceprimar de la Vizantea-Livezi, Emil Găman, decedat astăzi în urma unui tragic accident. Conducerea PNL Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl aibă în paza sa! Regrete eterne!", se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult