Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drumurile care duc către staţiunile de pe Litoral arată ca după război. "E varză tot"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Veste rea pentru cei care vor să meargă cu maşina la Vadu şi Corbu.

La Năvodari vor avea de traversat o şosea şi un pod care arată ca după bombardament. Pe de altă parte, în sudul litoraului, deja celebrul pod de la Agigea se va închide din nou, în plin sezon turistic.

Acest drum judeţean este folosit de turiştii care vin de pe autostrada A4 şi se îndreptă spre plajele sălbatice de la Vadu şi Corbu, dar şi spre cetatea Histria.

În loc să se bucure de vacanţă, la mai puţin de un kilometru de la ieşirea din Năvodari, pentru şoferi începe chinul.

Din cauza craterelor din asfalt şi a denivelărilor extrem de periculoase, pe şoseaua dintre Năvodari şi Corbu, de cele mai multe ori, şoferii ajung să circule pe contrasens.

Citește și
microbuz agigea
Satul de lucrarile interminabile de pe podul de la Agigea, un sofer a blocat intentionat traficul. Amenda pe care primit-o

Joi, într-un singur minut - şapte şoferi au fost forţaţi să facă asta inclusiv cel care conducea o autospecială de poliţie.

Șofer: "Din cauza gropilor s-a ajuns să se circule pe contrasens, dar trebuie să ferim gropile nu avem cum."

După alţi 3 kilometri dăm peste un pod lăsat de izbelişte.

Zona este semnalizată cu un indicator care anunţa denivelări. Cei de la volan găsesc în schimb gropi mari, chiar pe mijlocul şoselei - şi mulţi şi-au distrus aici cauciucurile.

Șofer:  "Rupem maşinile când mergem pe aici, este varză tot pe contrasens, pentru că spargi cauciucurile la maşini."

Podul este în grija Primăriei Năvodari însă cei responsabil nu au vrut să comenteze situaţia.

Situaţia nu e mai bună nici în sudul litoralului. Autorităţile au anunţat joi că vor închide din noul podul de la Agigea, aflat pe drumul naţional care merge de la Constantă spre Mangalia.

Poduș care face legătura cu sudul litoralului a fost construit în 1980 în doar 3 ani, iar reparaţiile de consolidare durează de mai bine de 7 ani şi nici pe departe să fie finalizate.

Circulaţia pe podul de la Agigea - spun constructorii va fi închisă noaptea, între 12 şi 15 iunie iar ziua vor fi restricţii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult