Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vasluianul beat care a provocat tigrul de la zoo s-a ales cu o bucată lipsă din laba piciorului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 46 de ani s-a ales cu răni grave după ce a încercat să lovească printre gratii, un tigru, la grădina zoologică din Bârlad.

Individul - care ar fi fost băut - s-a urcat pe gardul de protecţie a cuștii și a provocat sălbăticiunea.

Incidentul a avut loc duminică la amiază. Bărbatul - aflat în vizită la zoo - a sfidat toate avertismentele și a încercat să lovească tigrul.

Oana Șopu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: „Pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi depășit zona de siguranță a cuștii în care se afla un tigru bengalez, s-ar fi urcat pe gardul cuștii și ar fi băgat piciorul stâng printre gratiile cuștii pentru a lovi tigrul."

Într-o clipă, sălbăticiunea i-a smuls pantoful și puțin a lipsit să nu se întâmple o tragedie.

Citește și
pui de tigru
Doi pui de tigru de Sumatra, specie pe cale de dispariție, au venit pe lume la o grădină zoologică din San Diego

Oana Șopu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: „Bărbatul ar fi fost prins cu ghearele de gleznă de către femela tigru aflată în cușcă și mușcat în zona labei piciorului, fiindu-i provocate leziuni la nivelul gleznei stângi. Bărbatul a reușit să se elibereze și a primit primul ajutor de la martorii aflați în zonă.”

Chemați de urgență, medicii de la Ambulanţă l-au stabilizat pe bărbatul rănit la fața locului.

Dr. Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: „La locul solicitării a fost trimis un echipaj B2, care a găsit victima conștientă și coerentă, dar cu o plagă importantă și cu lipsa de substanță, însoțită de o fractură deschisă la glezna stânga. După ce i s a acordat primul ajutor, a fost transportat la spitalul de urgenţă din Bârlad. A avut mare noroc, a tras piciorul din gura tigrului la momentul oportun.”

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult