Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vasluian în stare gravă la spital, după ce a încercat să-și salveze fratele din mâinile soției

Un bărbat în vârstă de 34 de ani dintr-o comună vasluiană a ajuns la spital, după ce a fost tăiat cu un ciob de sticlă de cumnata lui. Acesta a suferit mai multe tăieturi pe față în urma atacului.

Bărbatul a devenit victimă după ce a intervenit într-o ceartă dintre femeie și soțul acesteia, iscată pe fondul consumului de alcool.

Victima a ajuns de urgență la spital cu mai multe tăieturi pe față și cu un traumatism cranio-facial, aflându-se acum sub supravegherea medicilor.

”Traumatism cranio facial, plagă tăiată regiunea maseteriană stângă, plagă tăiată regiunea mentonieră și plagă tăiată regiunea submandibulară stângă”, a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență din Bârlad, potrivit vremeanoua.ro.

Bărbatul a devenit victimă, după ce a încercat să aplaneze un conflict iscat între fratele lui și soția acestuia.

Citește și
bataie Arad
Fată bătută de două adolescente, din cauza unui băiat, în centrul Aradului. VIDEO

”În seara de 17 martie, cei trei agresori, doi bărbați și o femeie, au băut destul de mult și între ei s-a iscat o altercație. Mai întâi între soț și soție, apoi a avut loc si o bătaie generală, în care a intervenit și fratele soțului. Acesta a fost lovit de cumnata sa cu un ciob de la o sticlă sau pahar, provocându-i leziuni pe față. În cauză se fac cercetări pentru infracțiunile de lovituri și alte violențe și violență domestică”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Femeia agresoare are 41 de ani, iar soțul, fratele victimei internate în spital, are 45 de ani. Ce trei locuiesc în acelasi imobil din satul vasluian Bursuci, iar certurile dintre ei sunt frecvente.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult