Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vacanța de Rusalii, stricată de vreme. La munte și pe litoral a plouat în reprize

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prima zi a vacanței de Rusalii a fost plină de umbrele. Și asta pentru că, atât la munte, cât și la mare, a plouat în reprize.

Cei care au ajuns însă pe litoral sau la mare înălțime și-au făcut program de plimbare sau de odihnă. Apoi s-au retras la terase sau restaurante.

La mare, sub un cer înnorat, turiștii s-au plimbat pe nisipul ud. Mulți au făcut fotografii cu...hanoracele pe ei iar alții, mai curajoși, au încercat și o baie în mare, printre valuri cenușii.

Turistă: „Nu sunt dezamăgită, suntem veniți în excursie cu un grup de mămici și mie mi se pare o zi superbă, am nimerit o zi faină, ca să spun așa."

Și, pentru că nu a fost vreme de plajă, sute de oameni s-au dus la show-ul oferit de 2000 de motocicliști în nordul stațiunii Mamaia, la cel mai mare festival de gen din sud-estul europei: Sea Wolves Bike.

În zona Brașovului, ploaia nu i-a împiedicat pe cei care și-au dorit să iasă la un grătar.

Cu ploaie mocănească și 12 grade au fost întâmpinaţi și cei care au ajuns la Sinaia. Majoritatea și-au scurtat drumețiile dar unii au ajuns totuși pe Platoul Bucegilor.

Turist: „Ne relaxăm, ne plimbăm, ne ascundem de ploaie și cam atât."

Un mesaj RO-Alert emis la orele prânzului îi anunța pe oameni de prezenţa unui urs în staţiune.

Turistă: „Eram sigură că o să vedem cer senin soare şi munți. Munții sunt, cer senin așteptăm, soare mai vedem. Dar avem și urs dacă mai stăm puțin vedem și urs."

Iar cei care au mers spre lacul Vidraru au dat peste doi urși într-un tunel. Incidentul a fost semnalat și autorităților pentru că zona este preferată de mulţi turiști.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult