Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire cu focuri de armă în Galați. Un șofer a lovit 2 oameni și a fugit de Poliție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Urmărire ca-n filme marți noapte în Galaţi. Un şofer care a acroşat cu maşina două persoane care circulau regulamentar, a fugit de la locul faptei, iar poliţiştii care au pornit pe urmele lui au fost nevoiţi chiar să tragă focuri de armă ca să-l deterrmin

Tânărul însă a trecut de un baraj al pagentilor, însă în cele din urmă, a fost prins. Poliţiştii şi-au dat seama şi de ce fugea şoferul: avea permisul de conducere suspendat.

Şoferul de 21 de ani a lovit cu maşina un bărbat şi o femeie, dar a luat decizia să fugă de la locul accidentului, speriat probabil de faptul că avea permisul de conducere suspendat.

Cele două victime au ajuns la spital cu răni uşoare, unde au primit îngrijiri medicale de urgenţă.

Angel Trifan, SMURD Galaţi: "S-au prezentat 2 persoane de 73 şi 69 de ani, un cuplu care a fost acroşat de o maşină, domnul avea un traumatism de coloană lombară şi doamna un traumatism cranio cerebral minor, în urma investigaţiilor s-a decis că nu necesită internarea şi ulterior au fost externaţi."

Citește și
politia inquam
Un tânăr de 17 ani, urmărit de poliţişti în trafic, a intrat cu maşina într-o fântână, în București

Între timp, şoferul fugar a fost identificat în trafic, dar nu a oprit la semnalele agenţilor. Aşa că poliţiştii au tras două focuri de armă, unul în aer, celălalt spre maşina care a trecut în trombă pe lângă ei.

Într-un final poliţiştii au reuşit să-l prindă, iar miercuri dimineaţă l-au dus la medicină legală pentru a fi testat pentru substanţe psihotrope.

Procurorii vor cere mandat de arestare preventivă pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere fără permis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult