Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer a făcut prăpăd în Călărași. A lovit mai multe mașini, iar polițiștii care-l urmăreau s-au tamponat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer din Călărași a făcut prăpăd pe străzile orașului.

A lovit, inițial, mai multe mașini parcate și a fugit cu poliția pe urme. În goana nebună, două vehicule ale agenților s-au ciocnit. Fugarul a fost blocat, încătușat și amendat sever atât pentru cele întâmplate, cât și pentru că umbla fără declarație pe propria răspundere.

Fugarul, în vârstă de 30 de ani, a refuzat să oprească la filtrul care verifica declarațiile pe propria răspundere.

În goana nebună, două mașini ale poliției s-au tamponat și au ajuns în zona pietonală. Din fericire, trotuarul era gol în momentul incidentului.

Cursa s-a încheiat pe o stradă înfundată, unde tânărul a fost pus la pământ și încătușat. După ce i s-au prelevat probe, s-a dovedit că acesta era și băut.

Citește și
Adrian Streinu Cercel
Streinu-Cercel: Un vaccin împotriva Covid-19 ar putea să apară în 2021, "spre toamnă"

Bianca Mihaela Ghiveci, purtător de cuvânt IPJ Călărași: „A fost sancționat contravențional cu suma de 1305 de lei pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 580 de lei pentru neoprirea la semnalele polițiștilor, precum și cu suma de 20.000 de lei, întrucât acesta nu avea declarația pe propria răspundere asupra sa, conform prevederilor ordonanțelor militare.”

În urma accidentului, un polițist local a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a refuzat să fie dus la spital. În schimb, acolo a ajuns șoferul teribilist, pentru prelevare de probe biologice. Bărbatul a rămas fără permis pentru o perioadă de 120 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult