Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire ca în filme în Constanța. 14 focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unui șofer

Your browser doesn't support HTML5 video.

Urmărire ca în filme duminică noapte, la Constanța. Polițiștii au tras 14 focuri de armă pentru prinderea unui șofer care nu a vrut să oprească la semnalele agenților. Abia după 10 kilometri fugarul a fost oprit.

Incidentul a avut loc duminică noapte, în jurul orei 2, pe DN2A, la intrarea în satul Stupina. Mai mulți indivizi au dat o spargere la un magazin din localitatea Ghindărești, au încercat să fugă, iar poliția a plecat după ei. Șoferul nu a oprit la semnalele agenților, așa că a început o adevărată urmărire. Au fost trase mai multe focuri de armă, 5 în plan vertical și 9 în direcția autoturismului.

La un moment dat, după aproximativ 10 kilometri, a fost nimerită una dintre roți, iar hoții s-au dat jos și au luat-o la fugă pe un câmp. Unul dintre ei, un bărbat de 58 de ani, a fost prins și imobilizat.

Ceilalți, însă, sunt încă în libertate. În mașina cu numerele murdare de noroi au fost găsite mai multe sticle de alcool, țigări și produse alimentare - a căror proveniență nu poate fi justificată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult