Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre cei mai periculoși interlopi români, reținut după ce și-a bătut socrul. A lovit-o și pe concubina cumnatului său

Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor, a fost reținut luni după ce și-a bătut socrul, dar și pe concubina cumnatului său, într-un bloc din Sectorul 4.

Poliţia Capitalei a anunţat luni că un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost reţinut după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare.

De asemenea, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat. Surse judiciare au precizat că bărbatul reţinut este Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor.

Citește și
spanzuratoare
Unul dintre cei mai celebri interlopi români s-a sinucis din dragoste. ”Nu mai suport să găsesc casa goală”

Nica Robert s-a dus acasă la socrul lui, unde a săvârşit infracţiunile de care este acuzat. El a ameninţat-o şi a lovit-o şi pe concubina cumnatului său.

Ordin de protecție provizoriu față de interlop

Bărbatul urmează să fie prezentat la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au procedat şi la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului şi, întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, faţă de bărbat a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe, ameninţare si influenţarea declaraţiilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult