Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre atacatorii polițistului din Iași a fost reținut. Filmul întregului incident

Your browser doesn't support HTML5 video.

În ancheta poliţistului înjunghiat duminică într-un club din Iaşi, procurorii au reuşit să refacă filmul incidentului şi au stabilit că au acţionat doi atacatori: un bărbat de 42 de ani, care a fost deja reţinut şi încă unul, deocamdată neidentificat.

Pe de altă parte, poliţistul de la Direcţia de Operaţiuni Speciale, în vârstă de 33 ani, rămâne în spital, în stare stabilă.

Procurorii au stabilit că totul a început la barul din interiorul clubului, unde poliţistul, împreună cu o prietenă aveau o discuţie aprinsă cu un alt bărbat. Pe lângă ei au trecut două persoane, iar una dintre acestea l-a lovit în faţă.

Oamenii de ordine i-au însoţit pe toţi patru afară. Acolo, cearta a continuat, iar victimă a lovit-o pe una dintre persoane, un bărbat de 42 de ani. Apoi s-au urcat în maşini separate şi au plecat spre spital. Când s-au reîntâlnit, situaţia a degenerat, iar bărbatul de 42 de ani a scos un cuţit şi l-a injungiat în umăr pe poliţist.

Cei doi se cunoșteau din vedere, astfel că politiștii l-au identificat rapid şi l-au dus la audieri. Omul este cercetat pentru tentativa de omor.

Citește și
Politist injunghiat
Polițist înjunghiat de membrii clanului Cordunenilor, în fața unui spital din Iași: „A fost o răzbunare”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult