Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unui bărbat din Iași i-a explodat butelia în față. Și vecinul său a fost rănit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bărbaţi din Miroslava, judeţul Iaşi, au ajuns la spital cu arsuri, după ce butelia dintr-o curte a sărit în aer.

Suflul exploziei i-a surprins pe cei doi răniţi, unul în vârstă de 72 de ani, celălalt de 37 de ani, lângă bucătăria de vară în care se afla butelia defectă. În starea cea mai gravă este proprietarul gospodăriei, care are răni pe circa 20 la sută din suprafaţa corpului.

În timp ce se afla în curte, proprietarul, un bătrân de 72 de ani, a văzut flăcări într-o baracă de lângă casă. Omul s-a repezit atunci să scoată butelia dinăuntru, însă i-a explodat în faţă. Un vecin care venise în ajutor când a simţit miros de fum a fost rănit, la rândul lui, de suflul exploziei.

Martor: "A fost o explozie acolo, luase foc când am ajuns. Au sărit vecinii cu furtun cu apă, până au venit pompierii era stins. Când s-a apropiat, a fost deflagraţia, l-a roşit pe la față."

Speriaţi, oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Trei echipaje cu pompieri şi medici au intervenit să stingă focul şi să-i transporte la spital pe răniţi.

Citește și
Explozie într-o piață din Italia
Explozie într-o piață din Italia: sunt 20 de răniți, dintre care 4 grav. VIDEO

Cei doi răniţi au fost transportaţi în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngrijiri și au rămas internaţi în clinica de chirurgie plastică.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU SMURD: "Este vorba despre un pacient de 72 de ani, proprietarul, care a suferit arsuri față şi torace.

Va fi internat, având nevoie de tratament oftalmologic şi ORL. Al doilea pacient este un vecin care a sărit în ajutor.”

Amândoi îşi vor reveni, după tratament, spun medicii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult