Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ungaria va prelua din România 50 de pacienţi COVID-19 care necesită tratament la ATI

Ungaria oferă României ajutor pentru tratarea pacienţilor COVID-19, a anunţat ministrul de externe ungar Peter Szijjarto.

Ungaria va ajuta România să trateze 50 de pacienţi COVID-19 care au nevoie de terapie intensivă, a declarat miercuri ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, citat de Reuters.

Szijjarto a spus că cele 50 de persoane vor fi tratate în două spitale din Ungaria şi cele două ţări vor pune la punct în zilele următoare detaliile logistice.

″Ministrul de externe Peter Szijjarto a oferit sprijin din partea Ungariei pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus, într-o scrisoare transmisă în weekend″⁣, a răspuns MAE de la Budapesta unei întrebări adresate de această agenţie de presă, adăugând că sunt în desfăşurare discuţii cu România cu privire la paşii concreţi ce urmează să fie întreprinşi.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, că în România nu există niciun pat liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-CoV-2.

Citește și
Coronavirus România
Coronavirus România, bilanț 13 octombrie. Evoluția infectărilor cu SARS-COV-2, în ușoară scădere

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult