Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde se grăbea polițistul care a lovit-o pe trecere pe fata din Constanța. Mașina ar fi avut girofarul și sirena în funcțiune

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist de la investigații criminale este cercetat de colegi după ce a lovit pe trecerea de pietoni o adolescentă de 15 ani. S-a întâmplat marți după-amiază, într-o zonă aglomerată din Constanța.

Polițistul ar fi fost în misiune. Victima este internată în spital, dar medicii spun că viaţa nu îi este pusă în pericol. Va avea însă nevoie de o lună de îngrijiri.

Accidentul s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Adolescenta de 15 ani parcursese aproape jumătate din distanța pe care o avea de traversat când a fost lovită în plin.

Reporter: A fost pe trecere? Pe trecerea de pietoni?

Martor: „Da.”

Femeie: „Eu coborâsem din autobuz, am auzit mașina poliției cu semnalele acustice”.

Citește și
Aleksei Navalnii
Poliția lui Vladimir Putin a închis cimitirul în care e îngropat Navanîi. Gestul impresionant făcut de rușii care îl admirau

Bărbat: „Am văzut că e o fată tânără, nu știu cine e.”

Polițistul spune că nu a văzut-o decât atunci când era prea târziu.

Bărbat: „Înainte era o balustradă de metal care ținea foarte bine și te avertiza, așa acum mai există treaba asta și se mai întâmplă tot felul de accidente. Nu e primul.”

La faţa locului au ajuns poliţişti şi medici.

Ana-Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: „Am intervenit cu echipajul de prim-ajutor. Aceștia au preluat de la fața locului o victimă de sex feminin de aproximativ 15 ani, conștientă, cooperantă, pe care au transportat-o la Spitalul Județean Constanța pentru investigații”.

Polițistul de la Investigații Criminale susține că era în misiune și se îndrepta spre Portul Constanța Sud-Agigea pentru o cercetare la fața locului.

Adolescenta este acum la secția de pediatrie a spitalului din Constanța. Medicii spun că este în afara pericolului, dar va avea nevoie de cel puțin o lună de îngrijiri medicale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult