Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde se află Moș Crăciun acum. Cum poți să-i urmărești călătoria în Ajunul Crăciunului folosind o hartă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este Ajunul Crăciunului, iar Moș Crăciun și renii lui au parte de o noapte plină de aventură. Bătrânelul simpatic va livra cadouri copiilor din întreaga lume.

Când va ajunge Moș Crăciun și la tine. Dă click pe acest link și află unde se află Moșul - https://santatracker.google.com/

Puteți folosi mai multe trackere populare pentru a afla unde a poposit până acum Moș Crăciun, inclusiv cele de la North American Aerospace Defence Command și Google. Dacă doriți să aflați când mai exact ar trebui să pregătiți laptele și prăjiturile pentru Moș Crăciun, iată ce aplicație trebuie să urmăriți. Santa Tracker de la Google îl urmărește pe Moș Crăciun în fiecare an. Google urmărește călătoriile lui Moș Crăciun în acest an, lansând o „inițiativă inedită prin care poți să-l urmărești pe Moș Crăciun și renii lui în timp ce ei livrează cadouri copiilor din întreaga lume”, scrie USA Today. De asemenea, puteți utiliza Asistentul Google pentru a afla mai multe despre Moș Crăciun și pentru a cere actualizări de la Polul Nord. Asistentul Google poate spune și glume lui Moș Crăciun, împreună cu alte funcții. Google a urmărit călătoria lui Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului din 2004 și a calculat că aceasta durează 25 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult