Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde s-au ascuns 11 turci care încercau să plece ilegal din România. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

11 cetăţeni turci care încercau să iasă ilegal din ţară, ascunşi în remorca unui camion, au fost prinşi, joi, de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, joi dimineaţă, în jurul orei 5.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru ieşirea din ţară un cetăţean român, în vârstă de 31 ani, conducând un cap tractor cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta profile metalice pentru o firmă din Italia.

Poliţiştii de frontieră au controlat camionul, găsind unsprezece persoane ascunse printre marfă. Ulterior, s-a stabilit că este vorba despre nouă bărbaţi şi două femei, toţi cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de an. Ei intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi pentru şoferul automarfarului şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cetăţenii turci, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și
camioneta cu refugiati
Camionetă cu ascunzătoare secretă, oprită la frontieră. Câţi oameni ducea de fapt şoferul

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult