Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde a fost găsit tânărul de 23 de ani care a dispărut din Buzău, la scurt timp după ce a plecat de la locul de muncă

Tânărul în vârstă de 23 de ani, căutat de familie şi Poliţie, după ce a fost dat dispărut, ultima dată fiind văzut când a plecat de la locul de muncă, a fost depistat de poliţişti la intrare în Bucureşti.  

Bărbatul a plecat voluntar şi ar fi motivat că a ales să se plimbe cu maşina, să se liniştească, descumpănit din pricina unui credit pe care l-ar fi contractat în urmă cu ceva timp, au transmis surse, potrivit Agerpres.

După anunţul privind dispariţia sa, mai mulţi şoferi care i-au observat autoturismul în trafic au anunţat autorităţile.

„Tânărul a fost depistat, din primele discuţii purtate cu acesta nu a rezultat că ar fi fost victima vreunei infracţiuni", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

În seara de 1 iunie, poliţiştii din cadrul IPJ au fost sesizaţi cu privire la faptul că Jingă Constantin, în vârstă de 23 de ani, ar fi plecat de la locul de muncă în jurul orei 16.30, din localitatea Cândeşti, judeţul Buzău şi nu a mai ajuns la domiciliul din comuna Vadu Paşii.

Citește și
disparuta botosani
Alertă în Botoșani după dispariția unei copile de 13 ani. Poliția face apel la populație

Bărbatul conducea un autoturism de culoare albastră, iar la momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare galbenă, pantaloni de culoare albastră, vesta de culoare neagră, iar în picioare purta papuci de culoare neagră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult