Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un violator proaspăt eliberat din închisoare a abuzat sexual o bătrână. Suspectul o ajuta cu treburile gospodărești

Un violator proaspăt eliberat din închisoare, unde a ispăşit o pedeapsă tot pentru viol, a ajuns în Arestul IPJ Suceava după ce a abuzat o bătrână din comuna suceveană Mălini.

La data de 11 februarie 2015, bărbatul în de 38 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la patru ani şi opt luni de închisoare pentru viol, după ce a abuzat tot o bătrână. După mai bine de doi ani şi jumătate de închisoare, acesta a fost eliberat de Judecătoria Găeşti, care la data de 5 octombrie 2017 a aprobat cererea sa de eliberare condiţionată.

În dimineaţa zilei de 12 decembrie 2017, la ora 08.20, o femeie din comuna Mălini a anunţat prin 112 faptul că a găsit-o pe vecina ei, în vârstă de 78 de ani, din aceeaşi localitate, căzută în curte, scrie obiectivdesuceava.ro.

În urma verificărilor făcute de poliţişti a reieşit că bătrâna avea leziuni la nivelul feţei, iar din declaraţia acesteia a rezultat faptul că în dimineaţa de 12 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, a ieşit din casă cu intenţia de a merge la toaletă, pentru ca mai apoi să dea de mâncare animalelor din gospodărie. În momentul în care a deschis uşa de la grajd, ea a fost lovită de un bărbat, iar după ce a căzut, autorul a întreţinut cu aceasta un raport sexual normal, împotriva voinţei ei.

Din cercetări făcute de oamenii legii a rezultat că principalul suspect este bărbatul de 38 de ani, care a fost văzut de mai mulţi martori în curtea bătrânei. Anchetatorii au mai stabilit că agresorul o ajuta ocazional, contracost, pe femeie la diferite activităţi gospodăreşti.

Citește și
Georges Tron
Un fost ministru francez riscă 20 de ani de închisoare, pentru viol

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult