Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”El Fugitivo” din Vaslui a furat 60.000 și s-a dus cu ei la păcănele. Câti bani a pierdut

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Banca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că a sustras suma de 60.000 de lei din casieria societăţii comerciale care lucra ca şofer, după care a pierdut banii la jocuri de noroc.

Cătălin Lihor, cunoscut după porecla de „El fugitivo”, este un împătimit al păcănelelor. În momentul în care tânărul nu are suficienți bani pentru a juca, atunci comite diferite „lovituri” pentru a-și procura banii necesari să bage la aparate, scrie Vremea Nouă.

„El fugitivo” a fost arestat chiar în Ziua Micii Uniri, pe data de 24 ianuarie, după ce a furat suma de 60.000 de lei pe care a jucat-o la păcănele.

Bărbatul este cunoscut și în rândurile polițiștilor, după ce anul 2017 a jefuit casa unor români din Madrid care l-au invitat să-și petreacă sărbătorile alături de ei.

„Polițișții Secției 7 Poliție Rurală Banca au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Banca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate de polițișți s-a constatat faptul că, în seara de 20 ianuarie a.c, bărbatul a pătruns prin efracție în sediul unei societãti comerciale de pe rază comunei Banca și a sustras din casierie suma de 60.000 de lei. Bărbatul era angajat șofer în cadrul societății din anul 2017. După comiterea faptei, bărbatul a pierdut cea mai mare parte a banilor la jocurile de noroc. 1.800 de lei au fost recuperați și restituiți părții vătămate. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioada de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivã pentru o perioadă de 30 de zile.”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește și
masina
Mașină de lux, furată de pe o stradă din Lugoj în doar 3 minute

Conform IPJ, după comiterea faptei, bărbatul a pierdut cea mai mare parte a banilor la jocurile de noroc, iar suma de 1.800 de lei a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult