Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un ucrainean cu ordin de încorporare a fugit de acasă, cu o promisiune pentru soția aflată în România. Ce a pățit tânărul

Un ucrainean în vârstă de 22 de ani care a trecut ilegal graniţa în România prin Munţii Maramureşului (aproximativ 1.900 metri altitudine) şi s-ar fi rătăcit urmează a fi recuperat de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră.

„Apelul venit prin 112 de la soţia băiatului de 22 ani rătăcit în munţi a mobilizat echipele Salvamont şi Poliţia de Frontieră. Acesta a plecat de ieri dimineaţa de acasă în urma primirii ordinului de încorporare şi i-a spus soţiei că va încerca să ajungă în România cu orice preţ. Băiatul nu a mai putut fi contactat azi, nu are semnal la telefon, e echipat de iarnă şi ultima locaţie pe care a obţinut-o soţia lui a fost acum trei ore, acesta fiind, se pare, deja în România, nu departe de zona de frontieră cu Ucraina", a informat, marţi seara, directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga. Conform acestuia, echipele mixte se pregătesc să urce pe munte pentru a-l recupera pe tânărul ucrainean. „Echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureş şi o echipă a Poliţiei de Frontieră se pregătesc să urce pe munte pentru a verifica locaţia, asupra căreia avem dubii că ar fi exactă, iar pe urmă se va verifica valea pe care băiatul ar fi putut coborî, pe o distanţă de aproximativ 12 - 14 km. De asemenea, o echipă de suport a SPJ Salvamont Maramureş este în aşteptare şi va acţiona în caz de nevoie", a adăugat Dan Benga.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult