Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un traficant de droguri a aruncat zeci de mii de lei în timp ce era prins în flagrant de DIICOT în Cluj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un traficant de droguri a aruncat zeci de mii de lei prin aer în timp ce era prins în flagrant de procurorii DIICOT în Cluj. Bărbatul tocmai vânduse 1,4 kilograme de droguri și primise 50.000 de lei.  

Un traficant de droguri a încercat disperat să scape de dovezile compromițătoare în timpul unui flagrant al DIICOT și a început să arunce prin aer, din mașina sa, suma de 50.000 de lei, pe care o primise în urma unei tranzacții cu droguri.

Incidentul a avut loc joi, într-o acțiune instrumentată de DIICOT Timișoara în județul Cluj, iar imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a început să arunce cu bani din mașină, chiar în timp ce polițiștii și procurorii îl încătușau, după realizarea flagrantului. 

Traficantul a fost prins în flagrant când vindea 1,4 kilograme de droguri

”La data de 19.01.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Citește și
drog cristal
Traficant de droguri, arestat preventiv după ce a fost prins cu 70 de grame de cristal în maşină

S-a reținut că, în ziua de 18.01.2024, inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza județului Cluj, în timp ce comercializa cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme substanțe interzise ( 4-CMC, drog de mare risc și 2MMC, substanță psihoactivă), pentru suma de 50.000 lei”, a transmis DIICOT.

Potrivit procurorilor, traficantul de droguri prins în flagrant a fost prezentat Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult