Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un TIR plin cu iaurt s-a răsturnat pe autostrada A1. În ce stare se află șoferul

Un TIR încărcat cu iaurt, condus de un bărbat de cetăţenie maghiară, s-a răsturnat duminică seara pe A1, în dreptul kilometrului 34. 

La faţa locului a intervenit o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe A1, în dreptul kilometrului 34, după ce un autocamion care transporta iaurt s-a răsturnat pe partea carosabilă. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal. Şoferul tirului, cetăţean de etnie maghiară, a primit primul ajutor, având o fractură la braţ şi a fost transportat de către echipajul SMURD la Spitalul Universitar Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Ea a adăugat că la faţa locului s-a deplasat o automacara de 60 de tone pentru repunerea autocamionului pe roţi şi deblocarea circulaţiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult