Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un TIR a lovit mortal un bărbat care mergea pe marginea drumului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un om a murit, iar doi sunt grav răniţi în urma a două accidente cu legătură între ele, pe Drumul Naţional 71, în judeţul Dâmboviţa.

Un TIR scăpat de sub control a lovit un bătrân de 88 de ani. Ambulanţa care se îndreptă într-acolo a fost izbită şi ea de o maşină.

Șoferul TIR-ului, un bărbat, de 35 de ani, nu ar fi păstrat distanţa faţă de o mașină din faţa sa şi ar fi tras de volan brusc, ca să o evite. TIR-ul l-a lovit mortal pe bătrânul care mergea pe marginea drumului, apoi a rupt porțile unei gospodării. În haosul creat la faţa locului, alte trei maşini au fost avariate. Şoferul maşinii de mare tonaj a fost şi el grav rănit, iar o ambulanţă a pornit urgent spre locul accidentului.

Pe drum, însă, un autoturism i-a tăiat calea. În urma impactului, un pasager din mașină a fost grav rănit. Vorbim despre un cetăţean italian în vârstă de 26 de ani. Un alt echipaj de la ambulanță a ajuns la faţa locului şi l-a dus la spitalul din Târgoviște. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a reconstitui filmul ambelor accidente. Din cauza evenimentelor, s-a circulat cu mare dificultate pe DN71, timp de două ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult