Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un timișorean a fost prins drogat la volan în timp ce dădea examenul auto. Reacția polițiștilor

Un bărbat din Timișoara a fost prins drogat la volan chiar în timp ce dădea examenul auto. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unii vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Un timișorean în vârstă de 33 de ani a fost prins marți drogat la volan, chiar în timp ce dădea examenul auto pentru obținerea permisului de conducere, scrie Timiș Online.

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru un control de rutină o mașină condusă de bărbatul care susținea proba practică în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria B.

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive

„În urma testării acestuia cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive.

Citește și
sofer drogat
Amenda primită de un bărbat care ar fi condus drogat și ar fi înjurat un alt șofer, în Timiș. S-a ales și cu un dosar penal

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult