Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ghidul unui traficant, prins în flagrant. Avea droguri de 150.000 de lei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Inspirat, cel mai probabil, din filmele cu traficanţi de narcotice, un tânăr din Bucureşti şi-a transformat garsoniera într-un magazin de droguri.

Prevăzător, și-a instalat camere de supraveghere pe scara blocului, pe palier şi în vizor, iar clienţii erau instruiţi după un ghid al cumpărătorului, astfel încât să nu-i deranjeze vecinii.

Însă toate acestea nu i-au folosit la nimic. Poliţiştii l-au prins în flagrant.

Ghid: „Nu dăm pe datorie, nu folosiţi liftul niciodată până la 4, nu deranjaţi vecinii şi nu parcaţi pe locul altcuiva."

Sunt doar câteva dintre regulile afişate la intrare de traficantul de droguri. Fiecare vizită trebuia anunţată înainte cu două apeluri telefonice, iar programul de odihnă al vecinilor era respectat cu sfinţenie.

Citește și
cross ziare
Ghidul micului traficant de droguri, găsit de poliție în locuința unui tânăr: ”Dați BEEP întotdeauna de 2 ori”

Vecină: „Nu am avut proleme.” Reporter: „Certuri, scandaluri?” Vecină: „Nu, eu stau de 14 ani în bloc şi nu am auzit nimic, nu au fost probleme.” Reporter: „Oameni respectuoşi?” Vecină: „Da."

Vecin: „Nu cunosc pe nimeni, sunt mulţi din provincie.” Reporter: „Aţi văzut persoane dubioase intrând?” Vecin: „Dar cine nu intra în blocul ăsta?!”

Chiar dacă vecinii nu ştiau că au un dealer de cannabis în bloc, poliţiştii îl pândeau de mult.

Ofițer BCCO: „Din cercetări s-a descoperit că a început să vândă droguri din 2016 şi tot de atunci a funcţionat şi afacerea ilegală.” Reporter: „Câți consumatori aţi identificat?” Ofițer: „Avea un portofoliu de cel puţin 120 de clienţi."

Ofițer BCCO: „La percheziţii s-au ridicat peste 900 de grame de cannabis, 5 cântare de precizie, 5 telefoane mobile, o râşniţă electrică şi 200 de lei."

Anchetatorii spun că drogurile confiscate valorează pe piaţa neagră 150.000 de lei. Tânărul a fost arestat preventiv, iar setul său de reguli a ajuns vestit pe pagina de Facebook a poliţiei:

„Apreciem că respecta regulile de convieţuire socială şi nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de cannabis şi comprimatele MDMA pe care le-am găsit la percheziţie."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult