Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr s-a aruncat dintr-o mașină pe Centura de Vest a Ploieștiului după ce consumase droguri. Șoferul: „E extraterestru”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a aruncat dintr-o mașină în care era pasager, luni, pe Centura  de Vest a Ploieștiului.

Tânărul ocupa locul dreapta față, iar motivul pentru care s-a aruncat din mașină este deocamdată necunoscut. 

Bărbatul a fost la un pas să şi piardă viața după ce un alt autoturism din trafic era să îl lovească în plin. Tânărul a ajuns la spital cu mai multe răni.

Reporter: Era agitat înainte să sară?

Șoferul mașinii: „E extraterestru....”

Pasagerul, care se afla în drepta șoferului, mergea spre Ploiești cu încă doi prieteni, când a deschis portiera și a sărit, în ciuda faptului că autoturismul avea viteză. S-a lovit violent de șosea și o altă mașină l-a evitat în ultimul moment.

Inspector Mihai Dinu, Biroul Drumuri Naționale și Europene Prahova: „Cu privire la conducătorul auto acesta a fost testat cu privire la concentrația de alcool pur în aerul expirat urmează să fie recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cu privire la persoana implicată, cât și conducătorul auto, vor fi efectuate testări privind consumul de substanțe psiho active.”

Citește și
Accident frontal într-o comună din județul Neamț
Accident frontal într-o comună din județul Neamț. Patru persoane, transportate de urgență la spital. VIDEO

Rezultatul la DrogTest a arătat că pasagerul consumase substanțe interzise. În cazul șoferului, anchetatorii au stabilit că acesta nu a băut înainte să se urce la volan și nu a consumat droguri. Le-ar fi spus oamenilor legii că amicul său era agitat și avea un comprtament imprevizibil și din această cauză nu a reușit să îl împiedice să se arunce din mașină.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult