Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație în cazul influencerului dat dispărut. Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare

Pe contul personal de pe o rețea de socializare al influencerului dat dispărut a fost postat un nou mesaj, de ultimă oră. Autorul mesajului susține că influencerul este bine și că nu e căutat pentru nimic ilegal. 

Update 14:55 „Tânărul a fost găsit. Vă mulțumim pentru sprijin!”, a transmis Poliția Capitalei.

Update 14:08 Pe contul personal de pe o platformă de social media al lui Filip Cristian Titian, dat dispărut vineri, a apărut un mesaj care pare să lămurească situația, respectiv se anunță că el și-a închis telefonul după niște discuții cu familia și că nu este vorba că ar fi căutat de cineva pentru ceva ilegal.

Update 13:03 Tânărul a fost refuzat recent de iubita pe care o ceruse în căsătorie și, în aceași perioadă, a pierdut o tranzacție la bursă, au transmis surse judiciare pentru Știrile ProTV.

Citește și
deltă
Păsările pe cale de dispariție din Delta Dunării, puse în pericol de turismul agresiv. Ce măsuri vor fi luate

Știre inițială

Un tânăr de 21 de ani din București este căutat de poliție, după ce a plecat de la locuința sa din Sectorul 4 și nu s-a mai întors.

Filip Cristian Titian a plecat de acasă joi, 28 septembrie. El are 1,80 m înalțime, greutate 70 kg, constituție atletică, ten alb, păr blond, față rotundă și ochi căprui.

La data dispariției purta adidași negri, cămașă închisă la culoare și pantaloni negri, a transmis Poliția Capitalei.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Tânărul este cunoscut pe rețelele de socializare, fiind un investitor în cryptomonede, pe TikTok având peste 138.000 de urmăritori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult