Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Suceava, care ar fi fost tâlhărit de alți doi băieți, a fost reținut după ce a încercat să-i scape pe agresori

Un tânăr în vârstă de 18 ani, care în urmă cu câteva zile a fost victima unei tâlhării, a ajuns în arestul poliției Suceava pentru comiterea infracțiunii de ”favorizarea făptuitorului”.

Băiatul de 18 ani a fost contactat de doi tineri, de 17 și 18 ani, sub pretextul de a le vinde două perechi de pantaloni. Cei trei au stabilit să se întâlnească în parcul din zona centrală a municipiului Rădăuți, acolo unde însă băiatul de 18 ani ar fi fost lovit în zona feței de tinerii care i-ar fi furat apoi cele două obiecte vestimentare, relatează Monitorul de Suceava.

Cei doi agresori au fugit de la fața locului, iar victima a sunat la 112. În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar cei doi suspecți au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior, tânărul de 18 ani și-a schimbat brusc declarațiile și le-a spus anchetatorilor că cei doi nu l-au lovit, astfel că și acesta s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ”favorizarea făptuitorului”.

Pe 1 aprilie, tânărul de 18 ani a ajuns în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult