Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Hunedoara a murit în timp ce fugea de Poliţie, pentru că nu avea declaraţie

Un tânăr de 21 de ani din Hunedoara a murit, sâmbătă, în timp ce fugea de polițiști pentru că nu avea la el declarația pe propria răspundere, relatează Ziarul Hunedoreanului.

Acesta se afla cu un prieten în centrul orașului, sâmbătă după-amiază, însă niciunul dintre ei nu avea declarația pe propria răspundere. La un moment dat, în zonă a apărut un echipaj de Poliție, iar de teama unei amenzi, cei doi tineri au fugit.

Aceștia au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia. A făcut infarct și a murit, la scurt timp.

Prietenul său, în vârstă de 15 ani, le-a declarat polițiștilor că tânărul decedat consuma frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie băuse trei doze de energizant.

În urma necropsiei, concluziile medicilor Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara au fost că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult