Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Harghita a fost prins la volan fără permis și cu o alcoolemie de peste 1,20 mg/l

Un tânăr de 28 de ani a fost prins în noaptea de miercuri spre joi când conducea o mașină fără permis și sub influența alcoolului.  

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita a transmis că bărbatul avea o alcoolemie de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Azi-noapte, în jurul orei 02,30, poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Miercurea Ciuc au depistat în trafic, în localitatea Ciceu, un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani, din Sândominic. Poliţiştii au testat bărbatul cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date ale Poliţiei Române a reieşit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru niciuna dintre categoriile prevăzute de lege", au precizat reprezentanţii IPJ Harghita.

Poliţiştii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult