Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Cluj a fost prins cu droguri asupra lui în timpul examenului pentru obținerea permisului auto

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz bizar în timpul unui examen pentru obținerea permisului de conducere în Cluj-Napoca. Un tânăr de 20 de ani a fost prins cu un pliculeț în care ar fi fost găsite urme de droguri.

Bărbatul dădea proba practică pentru obținerea carnetului de categorie C, iar în momentul în care s-au urcat în camion, examinatorul i-a cerut documentele pentru identificare.

În acel moment, tânărul i-a înmânat cartea de identitate și permisul auto, iar între acestea era lipit pliculețul transparent cu dâre de praf alb. Pentru că i s-a părut suspect, polițistul i-a chemat în ajutor pe colegii de la Poliția Rutieră, care l-au oprit pe dreapta pe candidat.

Testarea pentru alcool a ieșit negativă, însă aparatul DrugTest a semnalat prezența unor substanțe interzise, așa că agenții l-au dus pe tânăr la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

Tânărul nu a obținut permisul și, în plus, riscă și închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive, dacă se dovedește că a mers drogat la probă.

Citește și
droguri
DIICOT a prins zece persoane în timp ce vindeau 20 de kilograme de droguri în Dâmbovița. FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult