Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Bistrița a fost arestat după ce s-a filmat în timp ce întreținea relații intime cu o copilă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 21 de ani din Bistrița-Năsăud este arestat după ce s-a filmat în timp ce întreținea relații intime cu o copilă, pe care a început, apoi, să o șantajeze.

Procurorii DIICOT au găsit la percheziții o întreagă arhivă cu imagini pornografice. Cazul ar fi început în urmă cu aproape trei ani, când tânărul a cunoscut-o pe fată, minoră la acea vreme. A convins-o să întrețină relații intime cu el iar toate scenele au fost filmate.

După numai câteva luni a început coșmarul. Individul a cerut să-i fie trimise periodic și alte imagini în ipostaze intime explicite, în caz contrar a ameninţat că toate momentele filmate vor ajunge pe rețelele sociale.

De teamă și sub presiunea șantajului, fata a continuat să-i accepte cerințele. Calvarul s-a terminat în momentul în care procurorii au intrat pe fir și l-au reținut pe tânăr. Victima a intrat într-un program de consiliere.

Recent a fost promulgată legea prin care distribuirea unei imagini intime cu o persoană identificată, fără acordul acesteia, de natură să-i provoace o suferinţă psihică sau o ştirbire a imaginii sale se pedepsește cu închisoare de până la 3 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult