Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 29 de ani a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un imobil

Un tânăr de 29 de ani a murit, luni dimineaţă, în localitatea constănţeană Şipotele, după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un gard şi apoi într-un imobil.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 4,00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Traian din localitatea Şipotele, în care a fost implicat un autovehicul care circula dinspre Deleni către Veleni.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, ulterior cu un imobil. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, de 29 de ani, şi vătămarea corporală uşoară a unui pasager, un bărbat de 74 de ani", a informat IPJ, printr-un comunicat de presă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale au găsit victima în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare efectuate fiind zadarnice.

Citește și
Doi tineri, soț și soție, zdrobiți de o mașină într-o stație de autobuz din Baia Mare. Femeia e în comă, cu un picior retezat
Doi tineri, soț și soție, zdrobiți de o mașină într-o stație de autobuz din Baia Mare. Femeia e în comă, cu un picior retezat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult